Fiets-reis.nl

Ride Along

Grensland Marathon 2019

Een heel mooie MTB marathon over 55, 75, 100 of zelfs 150 kilometer... Deze tocht kan je op twee manieren rijden, als toertocht of je kan deelnemen in de Massa start, kies je voor de laatste optie dan ga je met de snelste mee! Kortom voor ieder wat wils. Wat wel duidelijk is is dat het een hele zit is, de snelste is terug binnen de 7 uur... Er hoeven maar 530 hoogte meters overbrugt te worden.

Een tocht die start en finisht in Tubbergen (Noord Oost Twente)... De tocht loopt door het natuurgebied Springendal en het gebied rondom Vasse, Geesteren, Maderveen en Halle... Het grootste gedeelte van de route komt op plekken waar je normaal niet mag komen en is door de provincie voor deze ene dag opengesteld!

De dag begon voor ons vroeg, we hadden immers de taak de start locatie leuk aan te kleden met een reparatie stand en de Bianchi stand. Natuurlijk hebben we een topmodel meegenomen om te showen, de Bianchi Methanol S een topper met een Sram Eagle GX groepset en XT remmen. Het was ook weer leuk om klanten en bekende te treffen, volgend jaar zijn we weer van de partij.

De route is terug te lezen en te zien op de link


E-mailen
Bellen
Map
Instagram