Mountainbiken - Wielrennen - Fietsreizen

 

 Even voorstellen....


  

Wie we zijn

 

 

 

 

 

 

Wij zijn Hans Eric Kroesen en Sonja Pastoor. Begin 2009 hebben we het plan opgevat om meer te gaan doen met onze sport.

We zijn beiden dol op wielrennen en mountainbiken en wat is er nu leuker dan samen erop uit te trekken op de racefiets of de mountainbike.... anderen te laten mee genieten natuurlijk!

 

Dat is precies waar fiets-reis voor staat, genieten van het wielrennen en mountainbiken, maar ook van al het andere goede van het leven zoals lekker eten en gezelligheid.

 

Mede door onze ruime werkervaring bij Adventure King als buitensportinstructeur brengen we een boel ervaring mee en kunnen goed inspelen op de wensen van onze deelnemers.

 

Tijdens de riezen gebruiken we een Land Rover defender 110. Deze is geschikt voor 9 personen. Deze gebruiken we om ondersteuning te bieden waar nodig.

 

 

 

Sinds een jaar is onze online shop B&T Bikestore geopend en hier verkopen we fietsgerelateerde artikelen zoals fietskleding en onderdelen. Fiets-reis.nl is een onderdeel van B&T Bikestore

 

 

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiets-reis.nl is een onderdeel van B&T Bikestore dit is een geregistreerde handelsnaam KvK 01164473 | info@fiets-reis.nl - info@bikeandtravel.nl