Mountainbiken - Wielrennen - Fietsreizen

 

 

  Twente


 

 

 

 Verblijf 

Fiets Mogelijkheden

 

Twente "landgoed van      

Nederland" thuisbasis van B&T Bikestore. Aan het riviertje de Dinkel gelegen ligt Landgoed het Meulenman. Op dit Landgoed liggen een viertal vakantiehuisjes en een boerderijtje die we als uitvalbasis gebruiken voor dit arragement. Deze vakantiehuisjes zijn ingericht voor 2 tot 6 personen hebben een terras, een eenvoudige keuken, zitkamer en twee slaapkamers. Door de ligging in het bos een ideaale plek om na afloop van een geslaagde fietsdag een borrel te drinken en/of de barbeque aan te steken.

Wij kennen dit gedeelte van Twente op ons duimpje, wij fietsen hier heel regelmatig. Dit gedeelte van Twente staat bekend om zijn bosrijke omgeving.

Omgeving Oldenzaal - de Lutte kenmerkt zich door een glooiend landschap. Het hoogste punt van Twente 85 m, de Tankenberg, maakt deel uit van het noordelijke stuwwalcomplex Enschede – Oldenzaal. Tevens maken de stuwwallen Paaschberg 80 m., Wilmersberg 59 m., en Hakenberg 54 m. deel uit van onze aangegeven routes. Op deze routes komen korte ‘felle’ klimmen en afdalen ruimschoots aan de orde. De rustige wegen in de omgeving lenen zich prima voor tochten tussen de 20 en 120 km. Zowel op de racefiets als de mountainbike is het ‘smullen’ voor de recreatieve of de sportieve fietser.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het is mogelijk om een fietstocht onder begeleiding te maken. De instructeur zal alle mooie plekken van Twente laten zien. Indien nodig, nog enkele tips en tricks mee geven. Onderweg maken we een tussenstop bij landhuis / watermolen Het Singraven om iets te drinken of om te lunchen. De instructeur zal zorgen dat je bij ‘panne’ weer snel op weg bent.

Er is ook de mogelijkheid om te fietsen met een GPS systeem. Zowel voor de racefiets als mountainebike zijn er voldoende mogelijkheden varierend tussen de 20 km en 120 km. Laat je na een instructie van het GPS systeem verassen wat Twente te bieden heeft.

Net over de grens in Duitsland ligt Bad Bentheim. Dit stadje uit de 12de eeuw laat zich kenmerken door een heus slot. Kenmerkend voor dit stadje zijn de kuuroorden, de nauwe straatjes in het stadscentrum en het lekkere eten. Voor diegene die verder weg willen kan doorfietsen naar Rheine, Salzbergen of Neuenkirchen.

Voor de echte liefhebbers hebben we een tocht naar het Teutoburger wald. Met als eindbestemming Tecklenburg. Tecklenburg ligt midden in het Teutoburger wald, je waant je hier echt in het buitenland! De tocht gaat over de heuvels van het wald en is een echte sportieve uitdaging!


Data en Prijzen


Dit arragement is door het jaar heen te reserveren.

Stel je eigen reis samen:

  • Vakantiehuisje per weekend € 250,--
  • Vakantiehuisje per week € 490,--
  • Vakantiehuisje midweek € 300,--
  • Gebuik sauna € 5,--
  • Gebuik hot tub € 5,--
  • Gebruik zwemvijver € 0,--
  • Huur GPS € 0,--
  • Begeleide fietstocht € 35,--
  • Huurfiets race/ mtb € 20,-

Reiscode TW10-HE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Klik hier om te reserveren

 

Fiets-reis.nl is een onderdeel van B&T Bikestore dit is een geregistreerde handelsnaam KvK 01164473 | info@fiets-reis.nl - info@bikeandtravel.nl