Mountainbiken - Wielrennen - Fietsreizen

 

 

 

 

 

Reizen


 

Belgische Ardennen Race / Toer / MTB Hele jaar
FrankrijkRaceZomer 
SauerlandMTBNajaar
DrentheRace / MTBHele jaar
TwenteRace / MTB / ToerHele jaar 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Waarom bij ons

Bike & Travel heeft voor het seizoen 2013 vier fietsarragementen samengesteld. Bij deze fietsarragementen staat sportief genieten centraal. De locaties zijn door ons persoonlijk uitgekozen op comfort en omgeving. U kunt zo optimaal genieten van al het fietsplezier en al het goede wat de verblijfslocatie te bieden heeft.

Zowel de locaties in binnen- en buitenland zijn door ons persoonlijk bezocht. De omgeving leent zich prima om tochten te maken voor de beginnende en de gevorderde fietser.

De arragementen staan onder profesionele begeleiding van ons. Wij zullen bij alle vier reizen persoonlijk aanwezig zijn om u van dienst te kunnen zijn.

De tochten zullen over rustige wegen lopen om zo optimaal te kunnen genieten. We zullen als 'groep' op geschikte locaties iets eten en drinken. Om vervolgens onze weg te vervolgen.

 

Voor wie

De fietsreizen van B&T zijn voor iedereen die graag buiten is en bovendien een sportieve uitdaging wil aangaan. Natuurlijk combineren we dit met gezelligheid.

Je kan denken aan een lang weekend weg met fietsmaten of wielerclubleden of wil je andere fietsers leren kennen, dan kan dat natuurlijk ook!

Onze arrangementen zijn voor 4 - 8 personen. Met uitzondering van het Twente arrangement, deze is ook geschikt vanaf 2 personen en grotere groepen tot 24 personen.

Daarnaast bieden we ook reizen op maat. Wil je op een andere datum dan aangegeven? Met minder of juist meer deelnemers?

Informeer even naar de mogelijkheden!

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

Fiets-reis.nl is een onderdeel van B&T Bikestore dit is een geregistreerde handelsnaam KvK 01164473 | info@fiets-reis.nl - info@bikeandtravel.nl