Mountainbiken - Wielrennen - Fietsreizen

 

 

Informatie 


Onze reizen

Sinds kort organiseert Bike & Travel fietsreizen. Deze fietsreizen worden specifiek georganiseerd voor de sportieve fietser. Tijdens de reizen verblijft u op locaties die op voorhand door ons zijn bezocht. Gedurende de reis verblijft u dan ook op deze vaste locatie. Rond de locatie zijn voldoende mogelijkheden om tochten te fiesten. Dit kan onder begeleiding maar er kan ook zelfstandig een tocht ondernomen worden. De tochten die gemaakt kunnen worden verschillen onderling van niveau, begin de dag rustig en kies voor later op de dag een pittige beklimming.

 

 

Begeleiding

Tijdens de riezen maken we gebruik van een volgauto. Dit is een negen persoons Land Rover Defender 110 uit het jaar 2001. Deze kan ingezet worden op lastige beklimmingen en/ of lange tochten. Tevens zorgt de volgauto voor aanvoer van voldoende proviand en eventuele reparatiemiddelen.

 

 

Fysieke voorbereiding

In de aanloop van een reis is er de mogelijkheid om te trainen. Deze peroide is erg belangrijk en zal de vakantie in positieve zin beinvloeden. Door een goede voorbereiding is de kans op blessures kleiner en is er meer plezier in het fietsen. Zorg ervoor dat de basis conditie in orde is. Raadpleeg ons trainingsoverzicht voor extra tips.

 

 

Zorg voor een goede uitrusting

Een goede uitrusing is het halve werk! Zorg daarom altijd voor het juiste materiaal. Laat daarom voor vertrek materiaal nakijken door een ervaren deskundige. Draag tijdens de tochten altijd een passende en gekeurde fietshelm! Zorg voor juiste schoenen en een mogelijkheid om voldoende water mee te nemen.

Ook als de weersvooruitzichten goed zijn kan het voorkomen dat we ons moeten beschermen tegen regen en/of kou. Zorg dus voor voldoende beschermende kleding. Denk hierbij aan overschoenen, handschoenen en regenjack. Zeker als de tocht de hoogte ingaat kan de temperatuur snel dalen!

Neem op toertochten altijd een pomp, extra binnenband en bandenafnemers mee.

 

 

 

     

 

   

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Klik hier voor de algemene voorwaarden

 

 

 

 

 

Fiets-reis.nl is een onderdeel van B&T Bikestore dit is een geregistreerde handelsnaam KvK 01164473 | info@fiets-reis.nl - info@bikeandtravel.nl