Mountainbiken - Wielrennen - Fietsreizen

 

 

 

 

  

  Belgische Ardennen


 

 

 

 

 

 

 

 

 

De Reis 

Minimaal drie volle dagen fietsen door de valleien, over de heuvels en met afdalingen in de Ardennen, heerlijk slapen en eten, genieten van de verschillende accommodaties en de prachtigste beschreven routes. De routes leiden je bijna zonder uitzondering over kleine weggetjes met weinig verkeer. Je komt in kleine dorpen en gehuchten, ver van de drukte van de hoofdwegen. Deze reis is geschikt voor de geoefende fietser.


Per dag 

Op de aankomstdag in Vieuxville is het mogelijk de omgeving, per fiets of te voet, te verkennen.


De 2de dag krijg je een route van 93 km in de omgeving van de B&B mee. Deze voert je door de noordelijke Ardennen met enkele cols van Luik-Bastogne-Luik (waaronder La Redoute). Je krijgt een lunchpakket mee.


De 3de dag fiets je met een klein beetje bagage naar de andere kant van de Ardennen, door lieve dorpjes, over bekende toppen naar de andere B&B (keuze in La Roche, Maboge of Nadrin), waar je verdiend aanschuift aan een stevig maal. Tevens heb je een lunchpakket meegekregen voor onderweg.


De 4de dag rijd je nogmaals ongeveer 80 km door het hart van de Ardennen, met beklimmingen en afdalingen van de heuvels rond het dal van de Ourthe. Je krijgt een lunchpakket mee.


De laatste dag (dag 5) geeft een route van 50 kilometer naar de eerste B&B in Vieuxville, voordat je weer huiswaarts gaat. Wederom krijg je een lunchpakket mee voor onderweg. Bij terugkomst in Vieuxville kun je douchen in de B&B aldaar voordat je terug keert naar huis.

 

 

 

Prijzen en Data 

Prijs: 227,- p.p. 
op basis van minimaal 2 personen.

 

Bij de prijs is inbegrepen: 4 x overnachting met ontbijt, 4 x diner, 4x lunchpakket, 4 beschreven routes [ook op GPS mogelijk] en douchen bij terugkomst op de laatste dag in Vieuxville is mogelijk.


Extra informatie

*Op dag 3 neem je een klein beetje bagage mee voor 2 overnachtingen bij de volgende B&B.
*Aanvangsdagen zijn: vrijdag, zondag of maandag

 

*Een individuele invulling, langer of korter, is mogelijk op aanvraag.
*Je kunt ook boeken met een groep.

 

*Er wordt standaard gestart in Vieuxville. Andersom kan op aanvraag.
*De B&B keuze mogelijkheden vanuit Vieuxville zijn:
La Roche, Maboge en Nadrin.
*Bagage vervoer kost 25,- per vervoersmoment.
*In
Vieuxville dient men de douche te delen met andere kamers.


  

Het is ook mogelijk om een groepsarrangement te maken, vraag er gerust naar!

 

Deze reis is het hele jaar door mogelijk. Boeken? Klik hier voor het reserveringsformulier.

 

 

 

 

 Klik hier voor het reserveringsformulier

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fiets-reis.nl is een onderdeel van B&T Bikestore dit is een geregistreerde handelsnaam KvK 01164473 | info@fiets-reis.nl - info@bikeandtravel.nl